Nyomástartó rendszer (automata)

A nyomástartó rendszereknél a szivattyú/motor fordulatszám szabályozása teljesen automatikus, a pillanatnyi vízfogyasztás függvényében a frekvenciaváltó az optimális fordulatszámon üzemelteti a készüléket és mindig a beállított nyomást tartja a rendszerben! Frekvenciaváltóink minden típusú motorvédelemmel ellátottak, emellett a szárazon futás elleni védelmet is biztosítják!
A frekvenciaváltóval szerelt rendszerek előnye a motor lágy indítása és leállítása, ezzel elkerülhető a rendszerben jelentkező vízütés, illetve kútból való vízkivétel esetén a kút élettartamát jelentősen megnövelhetjük!
Két típusra bontjuk rendszereinket: átfolyós és nyomástávadós
Az átfolyós frekvenciaváltóval szerelt rendszerek előnye a praktikus beépítés, egyszerű programozás, hátránya viszont a keresztmetszet miatti folyadékszállítási korlát!
A nyomástávadós frekvenciaváltóval szerelt rendszerek előnye a teljes mértékben korlátlan folyadékszállítás és hogy teljesen egyedi igények szerint tudjuk összeállítani a rendszert. Többek közt például: időzítővel való indítás/leállítás, telefonról történő indítás/leállítás stb. .
Igény esetén cégünk vállalja komplett frekvenciaváltóval szerelt rendszerek kiépítését a szivattyú méretezéstől kezdve a folyadékrendszer megépítésén át a frekvenciaváltó feltanításáig/villamos bekötéséig. A nyomástávadós rendszerekről további tájékoztatást az alábbi telefonszámon adunk: +3630/742-5658

Bővebben
Oldal: 1 / 1, összesen 1 találat
Oldal: 1 / 1, összesen 1 találat