Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

NERO SOLAR3 HIBRID A/D 3" 5,5/65-110-750 napelemes csőbúvár szivattyú

252.000 Ft (198.425 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: SOLAR3AD55/65
Gyártó: NERO Pumps
Elérhetőség: Rendelhető, készleten van
Szállítási díj: 990 Ft
A NERO Pumps 3"-os hibrid napelemes csőbúvár szivattyúja azok számára készült, akik nem akarnak kompromisszumot kötni a rugalmasság és a hatékonyság terén. Ez a korszerű szivattyúrendszer úgy lett tervezve, hogy maximális teljesítményt nyújtson mind napelemes, mind hálózati áramforrásból történő működtetés esetén. A hibrid rendszer lehetővé teszi, hogy a szivattyú adaptálódjon a környezeti feltételekhez és az energiaforrás elérhetőségéhez, így biztosítva a folyamatos és megbízható vízellátást még változékony időjárási körülmények között is.
Garancia
Gyors kiszállítás
Profi szakmai háttér

Leírás

A NERO Pumps 3"-os hibrid napelemes csőbúvár szivattyúja a legmodernebb vízellátási megoldás, amely képes közvetlenül napelemről vagy hálózati áramforrásból is működni. Ez a rugalmasság teszi ideálissá a szivattyút különféle alkalmazásokhoz, mint az öntözés, állattartás vagy kertészet, különösen azokon a területeken, ahol az energiaellátás bizonytalan. Az egyszerű telepítés és a csekély karbantartási igény jelentős előnyöket kínál, miközben a környezettudatos design révén csökkenti az ökológiai lábnyomot. A NERO Pumps szivattyúja nemcsak hogy megbízható és hatékony vízellátást biztosít, de a hibrid működés révén maximalizálja az energiahasználat hatékonyságát, így kiemelkedik a piacon mint egy gazdaságos és fenntartható választás minden vízigény esetén.

A vezérlő:
A NERO Pumps napelemes szivattyúk vezérlő egysége a legfejlettebb technológiát ötvözi a felhasználóbarát tervezéssel, biztosítva ezzel a szivattyúk zökkenőmentes és hatékony működését. A masszív fém ház nem csak tartósságot garantál, hanem biztonságos üzemeltetést is tesz lehetővé, így a NERO Pumps szivattyúi hosszú távon megbízhatóak maradnak. A teljesítmény könnyen szabályozható a beépített vezérlőn keresztül, csupán néhány gombnyomással, lehetővé téve a maximális fordulatszám beállítását. A vezérlő felel a szivattyú motor lágy indító és leállító funkciójáért.

A LED kijelzőn valós időben követhető az üzemállapot, beleértve a feszültséget, fordulatszámot, áramerősséget és teljesítményt. Amennyiben rendszerhiba lép fel, a kijelzőn megjelenő hibakódok segítségével a felhasználó gyorsan és egyszerűen azonosíthatja a probléma forrását. A vezérlő minden körülmények között a lehető legnagyobb védelmet nyújtja a szivattyúknak túlfeszültség, alacsonyfeszültség, túlterhelés és magas hőmérséklet ellen.

A vezérlő legfontosabb innovációja azonban az automatikus fordulatszám-szabályozás, amely az aktuális napelem teljesítményhez igazítja a szivattyú működését, ezzel maximalizálva a működési órák számát és optimalizálva a rendszer hatékonyságát. A NERO Pumps napelemes szivattyúk és vezérlőik a fenntartható és költséghatékony vízellátás zálogai.

Tulajdonságok:
Szivattyú átmérő kategória: 3"
Minimum kútátmérő: D90mm
Motor névleges teljesítmény:  750 W
Qmax=  90 liter/perc
Hmax= 65m = 5bar
Csatlakozás: 5/4" belső menet
Járókerekek anyaga: Műanyag
Szivattyútest anyaga: INOX

Méretezés:
AC feszültség: 85V-280V
DC feszültség: 80V-420V
VOC: <420V
Ajánlott napelemszám (400W): 3

Gyári tartozékok:
Intelligens vezérlődoboz
Tömlőcsatlakozó, bilincs, szigetelő szalag, zsugorcső, teflon szalag, mini úszókapcsoló

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!