Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

NERO SOLAR2 2" 2/35-24-200 +20m kábel napelemes csőbúvár szivattyú

215.000 Ft (169.291 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: SOLAR2-2/35
Gyártó: NERO Pumps
Elérhetőség: Rendelhető, készleten van
Szállítási díj: 990 Ft
A NERO Pumps újdonsága a közvetlen napelemről üzemeltethető csőbúvár szivattyúcsalád amely akár már D63-as kútba is leépíthető! A rendszer költsége és kivitelezése így a leghatékonyabb lehet. A szivattyút intelligens vezérlővel szállítjuk. A megemelt fordulatszám és a motor hatékonysága garantálja a gazdaságos üzemeltetést a lehető legkisebb bekerülési áron!
Garancia
Gyors kiszállítás
Profi szakmai háttér

Leírás

A NERO Napelemes Csőbúvár Szivattyúk innovatív megoldást kínálnak mindenki számára, aki szélsőséges környezeti feltételek között is szeretne megbízható és fenntartható módon vizet szállítani. Akár szabadon legelésző állatok vízellátásáról, erdőkben elhelyezett vaditatókról, dagonyákról vagy akár tavak feltöltéséről van szó, a NERO szivattyúk kivételes teljesítményt nyújtanak. Az egyedülálló technológia lehetővé teszi, hogy a szivattyúk már D63-as kútba is telepíthetőek legyenek, ami jelentős költségmegtakarítást jelent és egyszerűsíti a kút kivitelezését. Ezen túlmenően, a NERO napelemes szivattyú rendszerek könnyen telepíthetők bárhol, ahol elegendő napfény áll rendelkezésre és egy autó be tud jutni. Válassza a NERO szivattyúkat a környezettudatos és költséghatékony vízellátás érdekében.

A vezérlő:
A NERO Pumps napelemes szivattyúk vezérlő egysége a legfejlettebb technológiát ötvözi a felhasználóbarát tervezéssel, biztosítva ezzel a szivattyúk zökkenőmentes és hatékony működését. A masszív fém ház nem csak tartósságot garantál, hanem biztonságos üzemeltetést is tesz lehetővé, így a NERO Pumps szivattyúi hosszú távon megbízhatóak maradnak. A teljesítmény könnyen szabályozható a beépített vezérlőn keresztül, csupán néhány gombnyomással, lehetővé téve a maximális fordulatszám beállítását. A vezérlő felel a szivattyú motor lágy indító és leállító funkciójáért.

A LED kijelzőn valós időben követhető az üzemállapot, beleértve a feszültséget, fordulatszámot, áramerősséget és teljesítményt. Amennyiben rendszerhiba lép fel, a kijelzőn megjelenő hibakódok segítségével a felhasználó gyorsan és egyszerűen azonosíthatja a probléma forrását. A vezérlő minden körülmények között a lehető legnagyobb védelmet nyújtja a szivattyúknak túlfeszültség, alacsonyfeszültség, túlterhelés és magas hőmérséklet ellen.

A vezérlő legfontosabb innovációja azonban az automatikus fordulatszám-szabályozás, amely az aktuális napelem teljesítményhez igazítja a szivattyú működését, ezzel maximalizálva a működési órák számát és optimalizálva a rendszer hatékonyságát. A NERO Pumps napelemes szivattyúk és vezérlőik a fenntartható és költséghatékony vízellátás zálogai.

Tulajdonságok:
Szivattyú átmérő kategória: 2"
Minimum kútátmérő: D63 mm
Motor névleges teljesítmény:  200 W
Qmax=  25 liter/perc
Hmax= 35m = 3,5bar
Csatlakozás: 3/4" belső menet
Járókerekek anyaga: műanyag
Szivattyútest anyaga: INOX

Méretezés:
Névleges feszültség: 24V
Optimális feszültség: 30V-48V
VOC: <50V
Ajánlott napelemszám (400W): 1


Gyári tartozékok:
20 m kábel
Intelligens vezérlődoboz
Tömlőcsatlakozó, bilincs, szigetelő szalag, zsugorcső, teflon szalag, mini úszókapcsoló

Jelleggörbe

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!