Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

NERO SOLAR HIBRID FCM A/D 21/14 72/750 napelemes átemelő centrifugál szivattyú

279.400 Ft (220.000 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: SOLARFCMAD21/14
Gyártó: NERO Pumps
Elérhetőség: Rendelhető, készleten van
Szállítási díj: 990 Ft
A NERO Pumps FCM hibrid napelemes átemelő centrifugál szivattyúja azok számára készült, akik nem akarnak kompromisszumot kötni a rugalmasság és a hatékonyság terén. Ez a korszerű szivattyúrendszer úgy lett tervezve, hogy maximális teljesítményt nyújtson mind napelemes, mind hálózati áramforrásból történő működtetés esetén. A hibrid rendszer lehetővé teszi, hogy a szivattyú adaptálódjon a környezeti feltételekhez és az energiaforrás elérhetőségéhez, így biztosítva a folyamatos és megbízható vízellátást még változékony időjárási körülmények között is.
Garancia
Gyors kiszállítás
Profi szakmai háttér

Leírás

Az FCM sorozatú hibrid felszíni centrifugál átemelő szivattyúk a NERO Pumps legújabb innovációi, amelyek egyedülállóan ötvözik a hibrid technológia előnyeit a centrifugál szivattyúk megbízhatóságával. Ezek a szivattyúk kiemelkedő választást jelentenek minden olyan alkalmazáshoz, ahol az átemelési feladatok hatékony és energiatakarékos megoldása kulcsfontosságú. Az FCM sorozat lehetővé teszi a működést közvetlen napelemes energiaforrásból vagy hálózati áramellátásból, biztosítva a rugalmasságot és az energiahatékonyságot minden körülmények között.

Az FCM szivattyúk ideálisak vízellátási, öntözési, és ipari átemelési feladatokhoz, ahol a felszíni elhelyezkedés egyszerű hozzáférést és karbantartást tesz lehetővé. Az innovatív design és a kiváló minőségű anyagok garantálják a hosszú élettartamot és a megbízható működést, miközben a hibrid technológia biztosítja, hogy a szivattyú mindig a leggazdaságosabb energiaforrást használja.


A vezérlő:
A NERO Pumps napelemes szivattyúk vezérlő egysége a legfejlettebb technológiát ötvözi a felhasználóbarát tervezéssel, biztosítva ezzel a szivattyúk zökkenőmentes és hatékony működését. A masszív fém ház nem csak tartósságot garantál, hanem biztonságos üzemeltetést is tesz lehetővé, így a NERO Pumps szivattyúi hosszú távon megbízhatóak maradnak. A teljesítmény könnyen szabályozható a beépített vezérlőn keresztül, csupán néhány gombnyomással, lehetővé téve a maximális fordulatszám beállítását. A vezérlő felel a szivattyú motor lágy indító és leállító funkciójáért.

A LED kijelzőn valós időben követhető az üzemállapot, beleértve a feszültséget, fordulatszámot, áramerősséget és teljesítményt. Amennyiben rendszerhiba lép fel, a kijelzőn megjelenő hibakódok segítségével a felhasználó gyorsan és egyszerűen azonosíthatja a probléma forrását. A vezérlő minden körülmények között a lehető legnagyobb védelmet nyújtja a szivattyúknak túlfeszültség, alacsonyfeszültség, túlterhelés és magas hőmérséklet ellen.

A vezérlő legfontosabb innovációja azonban az automatikus fordulatszám-szabályozás, amely az aktuális napelem teljesítményhez igazítja a szivattyú működését, ezzel maximalizálva a működési órák számát és optimalizálva a rendszer hatékonyságát. A NERO Pumps napelemes szivattyúk és vezérlőik a fenntartható és költséghatékony vízellátás zálogai.

Tulajdonságok:
Motor névleges teljesítmény:  750 W
Qmax=  350 liter/perc
Hmax= 14m = 1,4bar
Csatlakozás: 2" belső menet
Járókerekek anyaga: Réz
Szivattyútest anyaga: Vas öntvény

Méretezés:
AC feszültség: 85V-280V
DC feszültség: 80V-420V
VOC: <420V
Ajánlott napelemszám (400W): 3

Gyári tartozékok:
Intelligens vezérlődoboz
Tömlőcsatlakozó, bilincs, szigetelő szalag, zsugorcső, teflon szalag, lábszelep

Megnevezés

Q (l/perc)

0

30

60

100

150

200

250

300

SOLAR FCM  A/D 21/14 72/750

H (m)

14

13

13

12

10

9

6

3

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!