Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Áramlásvezérlő automatika EASYSMALL 2M (Mérőórás)

30.510 Ft (24.024 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: es2m
Gyártó: PEDROLLO
Elérhetőség: Rendelhető, készleten van
Szállítási díj: 990 Ft
Pedrollo Easysmall 2M elektronikus áramlásszabályzó, áramláskapcsoló (press control) készülék, szárazon futás elleni védelemmel, manométerrel!
Garancia
Gyors kiszállítás
Profi szakmai háttér

Leírás

Az Easysmall áramlásszabályzó azzal a céllal lett kidolgozva, hogy automatizálják az elektromos szivattyúk indítását és leállítását. Nyomásesés és az áramlás leállása esetén a csap ill. szelepek kinyitásakor és elzárásakor az Easysmall áramlásszabályzó elektronikusan vezérli az indítási és leállási funkciókat a szivattyún. A száraz futás által okozott sérülések az Easysmall áramlásszabályzó alkalmazásával elkerülhetők, mivel ez a kapcsoló víz hiánya esetén leállítja a szivattyút, továbbá védelmet biztosít a szivattyú számára a túlzottan sűrű bekapcsolástól, mely csepegésből vagy tömítetlenségből eredhet. Az Easysmall áramlásszabályzó kiemelkedik kompakt méreteivel és könnyű szerelhetőségével, könnyen és biztonságosan felerősíthető. Az elektromos csatlakozások praktikusan vannak elhelyezve és könnyen hozzáférhetők. Egyszerűen csak követni kell az áramláskapcsoló csatlakozásának a műanyag burkolatra nyomtatott huzalozási jelzéseit. Az Easysmall áramlásszabályzó (press control) kifejlesztésére és gyártása során nagy gondot fordítottak az alapanyagok kiválasztására annak érdekében, hogy elsőosztályú terméket kínáljunk. A műgyantába öntött elektromos panel garantálja a teljes nedvesség elleni szigetelést.

Műszaki adatok:

  • Feszültség: 230V-50Hz
  • Max. motorteljesítmény: 1.5kW
  • Védetség: IP 65
  • Max. folyadékhőmérséklet: 65ºC
  • Max. környezeti hőmérséklet: 40ºC
  • Max. üzemi nyomás: 10 bar
  • Indítási nyomás: 1.5 bar (fix, nem állítható)
  • Max. átfolyási mennyiség: 200 l/perc
  • Csatlakozás: 1" külső menet
  •  Az Easysmall áramlásszabályzó nem nyomáskapcsoló! Az áramlásszabályzon az indítási nyomás fix, a kikapcsolási nyomás annyi lesz, mint a szivattyú végső nyomása! Az áramlásszabályzót max. 1.5 kW-os motorhoz ajánljuk, nagyobb teljesítmény esetén mágneskapcsoló szükséges! Az Easysmall áramlásszabályzó öntözőrendszerek szivattyúinak vezérlésére, és olyan helyekre ajánljuk, ahol a a vízkivétel az indítás után viszonylag folyamatos!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!