Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Áramlásvezérlő automatika Brio B2M

20.900 Ft (16.457 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: b2m
Elérhetőség: Rendelhető, készleten van
Szállítási díj: 1.990 Ft
A Brio 2000-MT elektromos szivattyúvezérlő automatizálja a szivattyú indítási és leállítási funkcióit, védi a szárazon futástól.
Garancia
Gyors kiszállítás
Profi szakmai háttér

Leírás

Amint a rendszerben nyomásesés történik (például megnyitnak egy csapot), és a nyomáscsökkenés értéke elérte az indítási nyomást, akkor a Brio 2000 automatikusan működésbe hozza a szivattyút. Amint a csapot elzártuk, az áramlás megszűnik, és a készülék a térfogatáram megszűnését érzékelve kikapcsolja a szivattyút.

 A szivattyú szárazonfutása esetén automatikusan, a Reset gomb megnyomása nélkül óránként 4-szer automatikusan megpróbálja elindítani a szivattyút.

A készülék 1″ külső menetes csatlakozásokkal, beépített nyomásmérővel, a könnyen hozzáférhető elektromos panellal van ellátva.

Az áramlási iránynak megfelelve bármilyen pozícióban beszerelhető.

A Brio 2000-MT áramláskapcsoló nem nyomáskapcsoló! Az áramláskapcsolón csak az indítási nyomás beállítására van lehetőség, a kikapcsolási nyomás annyi lesz, mint a szivattyú végső nyomása! Az áramláskapcsolót max. 1.1 kW-os motorhoz ajánljuk, nagyobb teljesítmény esetén mágneskapcsoló szükséges! A Brio 2000-MT áramláskapcsolót öntözőrendszerek szivattyúinak vezérlésére, és olyan helyekre ajánljuk, ahol a vízkivétel az indítás után viszonylag folyamatos!

Vízellátási célból való üzemeltetésre, a vízütés elkerülése érdekében, nyomáskiegyenlítő tartály használata javasolt. Enélküli üzemeltetéssel a készülékek károsodhatnak.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!